|Központi cím: 6000 Kecskemét, Szent László krt. 70. | Ajánlatkérés bejelentkezés |

ÚJ C4 ÉS Ë-C4 - 100% ËLECTRIC

2020. június 30.|Citroën Hovány
megosztás:
ÚJ C4 ÉS Ë-C4 - 100% ËLECTRIC

A „Citroën goes Ëlectric for all” szlogen 2020-ban 6 elektromos modell bevezetését jelenti a márka életében. Az új C4 és az új ë-C4 – 100% ëlectric bemutatkozása azt jelenti, hogy a Citroën folytatja az elektromos autózás világának meghódítását, és új fejezetet nyit a kompakt ötajtós modellek történetében.

A friss modellek újraértelmezik a kompakt ötajtós fogalmát, de úgy, hogy közben megfelelnek a szegmenssel kapcsolatban támasztott elvárásoknak, és természetesen tökéletesen tükrözik a Citroën karakterét:

  • Határozott koncepció: a modell a Citroën stílusvilágában is új szakaszt jelent azzal, hogy a magas építésű karosszéria nagy átmérőjű kerekeken ül, vonalai mégis áramvonalasak, aerodinamikája remek, miközben a SUV-ok stílusából is merít: a határozott, grafikus dizájn számos testreszabási lehetőséget rejt.
  • Szabadon választható erőforrás: az új ë-C4 -100% ëlectric a Citroën ötödik elektromos modellje a C5 Aircross Hybrid SUV, az Ami, az ë-Jumpy és az ë-SpaceTourer után. A belsőégésű motorral szerelt új C4 benzin- és dízelmotorral egyaránt elérhető.
  • Fedélzeti kényelem: a modell a Citroën Advanced Comfort® program teljes palettáját kínálja, kezdve a Progresszív Hidraulikus Ütközőelemekkel ellátott Citroën felfüggesztéssel®, az Advanced Comfort üléseken át, az abszolút újdonságként bemutatkozó Smart Pad Support Citroën™ berendezésig. A kényelem érzését tovább fokozza a 20 vezetést segítő rendszer, köztük a második generációs, félig önvezető autózást lehetővé tévő Highway Driver Assist, valamint a 6 interaktív, a digitális világhoz történő kapcsolódást segítő rendszer. E szolgáltatásokhoz adódik hozzá az elektromos változat ë-Comfort csendje.

Az új C4 és az új ë-C4 -100% ëlectric a Citroën kompakt kínálatának tizedik generációja – minden egyes modell kényelme és karaktere révén meghatározó szereplője korának és szegmensének.

Hírek és újdonságok

Iratkozzon fel hírlevelünkre, értesüljön első kézből akciónkról, szolgáltatásainkról!

Minden jog fenntartva | 2011-2020 Hovány Kft.
Nincs gépjármű kiválasztva
Nincs gépjármű kiválasztva
Nincs gépjármű kiválasztva