|Központi cím: 6000 Kecskemét, Szent László krt. 70. | Ajánlatkérés bejelentkezés |

Kérje személyre szabott ajánlatunkat!Ajánlatkérés

Minden igényére találunk megoldást! Lépjen velünk kapcsolatba!

Megtalálta álmai autóját és ajánlatot kérne? Kipróbálná személyesen egy tesztvezetés keretein belül? Bejelentkezne szervizünkbe vagy csak szervizszolgáltatásaink felől érdeklődne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével és munkatársunk hamarosan jelentkezik.

Hogyan léphetünk kapcsolatba Önnel? *

A fenti adatok megadásával és az alábbiakban megjelölt megkeresési formákban hozzájárulok ahhoz, hogy a Hovány Csoport (Hovány Kft., Hovány Dél-alföld Kft., Hovány Autó Planet Kft., Hovány Carlion Kft., Hovány Prémium Automotive Kft., Quality Rent Car Kft., Hovány Dél-Magyarország Kft., R.H. Magyarország Kft.) továbbiakban, mint Adatkezelő a személyes adataimat rögzítse, nyilván tartsa, feldolgozza, kezelje termékek ajánlása, szolgáltatás nyújtás, folyamatos kapcsolattartás, piackutatás, valamint direkt marketing megkeresés és üzletszerzés-kötés céljából az alábbi elérhetőségeimen:

Hozzájáruló nyilatkozat marketing célú reklám küldéséhez

Hozzájárulok továbbá, hogy az Adatkezelő az adataimat az Importőr (bővebben az Adatvédelmi tájékoztatóban) részére statisztika, garanciális, marketing és minőségügyi felmérés célokból továbbadja, és az Importőr részemre


Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat közvetlenül az Adatkezelőnél bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatom*, és hogy az adatkezelés részletes feltételeit (beleértve az adatkezeléssel kapcsolatos egyéb jogaim is ismertetését is) az Adatkezelő részletes adatkezelési tájékoztatója tartalmazza, mely elérhető az alábbi oldalon.

Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg.

Hírek és újdonságok

Iratkozzon fel hírlevelünkre, értesüljön első kézből akciónkról, szolgáltatásainkról!

Minden jog fenntartva | 2011-2020 Hovány Kft.