|Központi cím: 6000 Kecskemét, Szent László krt. 70. | Ajánlatkérés bejelentkezés

Ajánlattételi felhívás

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a pályázati kiírás határideje 2023. augusztus 10-én lejárt, további pályázatok befogadására nincs lehetőség!

Tisztelt Érdeklődő!

A Hovány Kft, mint zálogjogosult a Budapest XII. kerületében található Költő Kert Villaparkban  értékesítésre bocsájt 2 db társasházi lakást. A részletes ajánlattételi felhívást kérjük kérje az ajanlat@hovany.hu.

Kérelméhez adja, meg nevét, címét, telefonszámát, cégnevét. Adja meg továbbá az érdeklődés célját, ami lehet saját vásárlás beköltözés céljából, lehet befektetési célú vásárlás, vagy más részére közvetítés. Amennyiben más részére történő közvetítésről van szó akkor megbízója adatait is kérjük adja meg. Az ajánlat tételi felhívás tartalmaz minden részletes adatot. Kérdés esetén keressen bennünket az ajanlat@hovany.hu email címen.

 

 

Adatkezelési tájékoztató

Az ajánlattételi eljárásban való részvételi szándék az adatkezeléshez való automatikus hozzájárulást jelenti. Az adatkezelés időtartama az ajánlattételi felhívás időtartama, vagyis legkésőbb az ajánlattételi felhívás lezárását követő 3 hónap. A jelentkezők személyes adatait kizárólag az Adatkezelő felelős munkatársai ismerhetik meg. Az Adatkezelő a jelentkezők személyes adatait kizárólag az ajánlattételi felhívás lebonyolítása céljából használhatja fel. Az Adatkezelő nem ad át személyes adatokat harmadik félnek. Az ajánlattételi felhívásban történő részvétel, valamint a részvétellel kapcsolatos adatszolgáltatás önkéntes, ugyanakkor, ha a jelentkező nem járul hozzá a személyes adatai kezeléséhez úgy a részvétele az ajánlattételi felhívásban nem lehetséges. Ha a jelentkező az ajánlattételi felhívás időtartama alatt illetőleg a nyertes kihirdetésé előtt adatainak törlését vagy korlátozását kéri, vagy visszavonja az adatkezeléshez történő hozzájárulását, akkor az ajánlattételi felhívásból kizárásra kerül. A Hovány Kft., mint adatkezelő a mindenkor hatályos magyar és európai uniós jogszabályoknak megfelelően, azaz az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, valamint az általános adatvédelmi rendelet (az ún. GDPR) rendelkezései alapján kezeli a jelentkezők személyes adatait.

Hírek és újdonságok

Iratkozzon fel hírlevelünkre, értesüljön első kézből akciónkról, szolgáltatásainkról!

Minden jog fenntartva | 2011-2023. Hovány Kft.
Nincs gépjármű kiválasztva
Nincs gépjármű kiválasztva
Nincs gépjármű kiválasztva