|Központi cím: 6000 Kecskemét, Szent László krt. 70. | Ajánlatkérés bejelentkezés |

Készüljön fel a gondtalan téli kalandokra!

2020. december 05.|Kedvezmények és támogatások
megosztás:
Készüljön fel a gondtalan téli kalandokra!

Előbb-utóbb beköszönt a tél. Az útviszonyok érezhetően megváltoznak, így különösen indokolt az óvatosság és az alapos felkészülés.

Éppen ezért azt ajánljuk, hogy nyugalma érdekében térjen be márkaszervizeink és kereskedéseink egyikébe, ahol kedvező díjszabással végezzük el autóján a téli átvizsgálását, és (amennyiben szükséges) segítünk kiválasztani az Ön autójához legjobban illő téligumit, szerelt télikereket vagy egyéb téli tartozékot. megfelelő lesz.)

Ajánlataink:

Mercedes-Benz

Legyen biztonságban az utakon télen is! Válasszon eredeti Mercedes-Benz télikereket és tartozékot a Mercedes-Benz Hoványtól, mert Önnek és Mercedesének is jár az eredeti tartozékok által nyújtott tökéletes illeszkedés. (– a minőség minden esetben a márka magas elvárásainak megfelelő lesz.)

Mercedes-Benz Hovány téli ajánlatok

Volvo

Tegye még személyesebbé Volvoját széleskörű tartozék kínálatunk keretein belül, és vásároljon kedvezményes szerelt télikerék szettet a Volvo Hoványtól, hogy autója utasait a téli hónapok alatt is biztonságban tudhassa.

Volvo Hovány tartozékajánlatok

Ford

Készítse fel autóját a hideg évszakra egy alapos, 19 pontos téli átvizsgálással, mely során a Ford Hovány képzett szakemberei az autója összes, biztonsági szempontból releváns részegységét ellenőrzik. –  Legyen az folyadékszint, fékberendezés, akkumulátor vagy akár külső hajtószíjak állapotának ellenőrzése.

Ford Hovány téli átvizsgálás ajánlatunk