|Központi cím: 6000 Kecskemét, Szent László krt. 70. | Ajánlatkérés bejelentkezés |

ÚJ PEUGEOT 3008 SUV

2020. szeptember 03.|Peugeot Hovány
megosztás:
ÚJ PEUGEOT 3008 SUV

A modell új dizájnja az eddigieknél is modernebb, elegánsabb korszakot jelez: megújult orr-rész, új, LED-es hátsó fényszórók, új karosszériaszínek és a vadonatúj „Black Pack” csomag.

A modell új dizájnja az eddigieknél is modernebb, elegánsabb korszakot jelez: megújult orr-rész, új, LED-es hátsó fényszórók, új karosszériaszínek és a vadonatúj „Black Pack” csomag.

Az új PEUGEOT 3008 SUV tökéletesen megtestesíti a „power of choice”, azaz a választás szabadságának eszméjét: két- és négykerék-meghajtású plug-in hibrid változatban, valamint benzines és dízelmotorokkal egyaránt elérhető, így ötvözi a hatékonyságot a vezetés örömével.

Az új PEUGEOT 3008 SUV nem adja alább az intelligens technológiai megoldások terén sem: a legújabb generációt képviselő vezetést segítő rendszerek mellett új PEUGEOT i- Cockpit® teljesít benne szolgálatot, új, még tökéletesebb megjelenésű műszerfallal és szintén új, 10 collos HD érintőképernyővel.

Az élményt fokozandó, ebben a modellben is bemutatkozik a márka új felszereltségiszint- struktúrája, amelyet a PEUGEOT 308-ban ismerhettünk meg. A három kiviteli szint között egy-egy jellegzetes „csomaggal” tehetünk még finomabb, egyedi különbséget.

Az új PEUGEOT 3008 SUV egyes országokban a PEUGEOT STORE internetes felületen is megrendelhető lesz – itt nem csupán a vásárlást, de a használt autó beszámítását, a finanszírozási szerződést és a szállítási módot is 100%-ban online tudjuk intézni.

Új Peugeot 3008

Inspiráló dizájn


Az új PEUGEOT 3008 SUV orr-része továbbra is úttörő formatervezési megoldás, tökéletesen egyedi és inspiráló. A kifinomult, dinamikus vonalvezetés a modernitás új szakaszát jelenti.

A keret nélküli hűtőrács tekintélyt parancsoló, ugyanakkor finom vonalú, a fényszórók alatt kis szárnyakban végződik, így formai egységbe vonja az orr-rész minden egyes alkotórészét. A motorháztető alsó vonalának közepét a modell neve díszíti büszkén – ez a megoldás a PEUGEOT teljes kínálatára kiterjed majd.

Az új lökhárítóba épített, ragyogó fekete légterelők és a fényezett védőszegély a modell sportos jellegét emelik ki, már az első felszereltségi szinten is.